Www gambar abang sado pegang batang

Posted by / 13-Jun-2018 11:28

Awek aku dah gian lak, sambil baca, aku kena jilat cipap dia.....aku nak cerita sikit pasal pengalaman seks ku dengan awek aku. tengah taip nie pun dia tengah ramas butuh aku...konsentrate aku dibuatnya,.. Bila dapat keje first thing aku buat loan komputer, susah nak dapat majalah playboy beb! pas tu aku belilah komputer tu, siap dengan nombor tel. Katanya dia menyewa kat Kampung Baru, sewa dengan kawan-kawan.

Aku memang punya cita rasa sex yang aneh, nak jilat puki selalu, nak rasa lubang duburlah, nak simbah ayaq mani dalam lubang telingalah, dan macam-macam lagi, tapi janji aku puas. hampir perfect, waktu aku first time nyonyot puting dia, masih kaler pink berkilat, tengkok gebu, pusat yang jenis ke dalam,....boleh takung ayaq mani, bontot membulat........ baiklah aku mula bagaimana aku leh kenal awek ku ini..."Keluaran terbaru bang,... bukan apa menjilat nie,..buang mayonis kat celah puki dia tu...

Last-last aku Sampai di hotel, aku suruh dia mandi, pasal aku walaupun ada unnatural sex tapi suke jilat puki yang dah dicuci.... aku dengar bunyi air bercucuran, aku pun nak tumpang sekaki,.. seperti anjing yang mendapat tulang, ku peluk dia, sambil berbisik, "abang nak jilat private part adik, boleh ke? terkejut dia, tapi tak menolak, pasal dah ada rasa...." seda PPPPPPPPPPnye bang,... Aku terus menjilat pukinya, kujolok lidahku ke celah liang pukinya,. aku tak dapat bezakan antara air mazi dengan air paip, pasal dah basah, .... dihisapnya butuh ku yang memang dah mengeras,...menegang, menginginkan sesuatu,..rasa suam panas nafasnya di kepada butuhku,..

pas tu aku ketuk bilik mandi, dia bukak, aku tengok di hadapan ku satu ciptaan yang maha hebat, tanpa seurat benang, keputihan, kegebuan ... kemudian ku rasa hujung lidahnya menjilat-jilat celahan lubang kencing butuhku,...

Pembocoran maklumat ini membuatkan AS dan Britain …

Taking the first big White cock in his life, this young Asian boy’s ass is stretched with pain.

Habis jer citer yang kami tengok tu, aku bawa dia balik.

Sebelom tu, aku called kawan kat rumah, sume ada, hancus, hancus, mana nak buat projek nie???? dan aku terus melutut, menjelirkan lidahku ke pukinya,....

tinggal la aq sorg2 di ruang tamu sedang memerhadti adknya yg sedang leka bermain PS2 sambil memakai boxer jer.. pastu, aq terus pegang konek die yg stim tu, die terkejut.. rugi lak sewa hotel RM90 untuk sekadar sontot mulut jer.... Sekarang aku dan Lizz dah kawan lebih kurang 9 bulan, dan sekali sekala tu aku carik gak puki lain, pasal Lizz datang haid. nantilah aku citer kat you all, bagaimana aku pariap lubang puki Lizz, sampai aku tinggal air putih jer, mani dah habis.Dan aku pun berkenalan dengan sorang awek yang keje kat kedai komputer kat Imbi Plaza, boleh tahan, nie ha,.. Hampir setiap hari aku called dia, pasal rindu dan teringin nak merasa mutiara pantai timur. tapi abang paling best".mengampu pulak, mentang-mentanglah aku beli komputer 4500 tu cash.... sekarang dok sebelah aku (Dia ketawa lerr....) nama dia Lizz, samaran ler, takkan nak bagi nama betoiiiii, gilo ke apo..... Malam minggu biasanya pegi tengak wayang kat Cineplex, entah mengapa satu hari tu tangan aku pandai lak merayap,... Aku ramas teteknya yang menjadi idaman kalbu, taklah besar sangat, tapi cukup menggairahkan.

www gambar abang sado pegang batang-41www gambar abang sado pegang batang-2www gambar abang sado pegang batang-63

aq bukak boxer die, tgk tegak konek die kestiman... bdak tu terus x tentu hala akibat keseronokan ahss...

One thought on “www gambar abang sado pegang batang”