Kenak rogol nenek tua janda melayu bogel www tubidy vidio artis abg sange com

Posted by / 15-May-2018 21:10

Kenak rogol nenek tua janda melayu bogel

Khairul asyik minta Sue jadi kakak angkat dia, jadi Sue terima la Khairul dengan Lili jadi adik angkat.2 minggu sudah berlalu sejak Suhana di fuck Khairul.

Setelah berbincang dengan Khairul melalui Whazup, Aku mengaturkan supaya Khairul men fuck isteriku sekali lagi. Khairul memang bekerja di KL, jadi memang tiada masalah. Aku membuka pintu, dengan wajah tersenyum jahat mereka bersalaman dengan aku. Tapi muka memang gelap, gangster dan hitam takde cahaya iman langsung. Isteriku yang sewaktu itu sedang menonton tv memandang mereka sambil tersenyum kelat.

Suhana akan pergi ke Ipoh hari ni, keluarga angkatnya semasa di Uitm dulu mengadakan majlis perkahwinan. Yang akan berkahwin adalah pengantin perempuan, Lili(22) adik angkat Suhana.

Darah aku jadi menyirap bila Suhana puji Khairul begitu. Tapi bila aku tatap balik gambar tu lihat Sue berjalan beriringan dengan Khairul aku jadi stim. At least aku mesti berada di sana jika mereka have seks lagi.

Gangbang bermula apabila Ikram dan Khairul menyertai men fuck Suhana.

Tak tahan dengan fantasi dari bibir seksi Suhana, aku melancapkan kote ku di buah dada Sue, melaga-laga kan kote ku pada buah dada Sue, apabila tiba masa untuk terpancut, aku suakan koteku kedalam mulut comel Sue.Tajuk yang selalu adalah gangbang dan threesome mmf.Suhana yang sebelum ini tidak berminat pada porn, kini mula berminat setelah aku membelikan dia dildo.Lantas Suhana bersalam sambil mencium tangan Ikram. Bayangkan la, Suhana tu 10 tahun lagi tua dari Ikram, tapi dia yang cium tangan Ikram? Bimbang terjadi early fucking scene, aku mengajak rempit 2 orang tu supaya makan malam dulu sementara menunggu Khairul sampai. Dalam hati aku..belajar la sangat sayang, lepas ni menjerit2 la kau kene fuck dengan budak 2 orang tu…Selesai makan aku mengisyaratkan supaya isteriku mengemas meja.Semasa di depan tv dengan Khairul, terdengar riuh rendah di dapur. Kemudian Suhana datang kepadaku dan Khairul dan memberitahu yang Ikram dan Zaini meraba tetek dia di dapur. terus aku keluarkan kote aku yang tegang di depan tv lantas menyuruh Suhana BJ. Suhana menghisap kote ku dan Khairul berganti-ganti.

kenak rogol nenek tua janda melayu bogel-40kenak rogol nenek tua janda melayu bogel-56kenak rogol nenek tua janda melayu bogel-20